ΜΑΥΡΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΑΦΡΙΚΗΣ 200 γρ.


  Ποσότητα: 200 gr | ΜΑΥΡΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΑΦΡΙΚΗΣ 200 γρ.  


ΜΑΥΡΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΑΦΡΙΚΗΣ  
 
Χωρίς άρωμα, 100% φυσικό βιολογικό χειροποίητο σαπούνι, φτιαγμένο από ακατέργαστο αφρικανικό μαύρο σαπούνι και ακατέργαστο βούτυρο Καριτέ
 (η συσκευασία περιέχει 2 μπάρες σαπουνιού των 100γρ η μία)
200γρ
 ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΣΑΠΟΥΝΙΟΥ ΑΦΡΙΚΗΣ
Το Μαύρο Σαπούνι Αφρικής είναι ειδικά σχεδιασμένα από φυσικά συστατικά. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Είναι ένα εξαιρετικό καθαριστικό που αποτελείται από πολυάριθμα καταπραϋντικά και ευεργετικά συστατικά που άφθονα βρίσκονται στη φύση. Παρά το γεγονός ότι αυτά τα συστατικά που βρίσκονται σε πολλές περιοχές του κόσμου, το σαπούνι αυτό γίνεται παραδοσιακά με το χέρι στην Αφρική. Η έρευνα έδειξε ότι τα μαύρα σαπούνια μπορεί να περιέχουν πολλά διαφορετικά συστατικά, αλλά η σύσταση των μαύρων σαπούνια περιέχουν διάφορα έλαια, όπως το λάδι καρύδας, φοινικέλαιο, φοινικοπυρηνέλαιο, βούτυρο καριτέ και βούτυρο κακάο.
Τα πολλά οφέλη του Μαύρου σαπουνιού περιλαμβάνουν:
1.Βοήθεια για να αφαιρέσετε τα σημάδια που προκαλούνται από την ακμή. Δεδομένου ότι η ακμή δεν προκαλείται από ακαθαρσίες, αλλά οφείλεται στην απελευθέρωση των υπερβολικών ελαίων εντός του δέρματος, το σαπούνι μπορεί να μην αφαιρέσει την ακμή αλλά η χρήση του Μαύρου σαπουνιού βοηθά να αφαιρέσει τα σημάδια αιτία οφείλεται στην ακμή.
2.Βοήθεια για να αφαιρέσετε τους ερεθισμούς του δέρματος.Χρήση του Μαύρου σαπουνιού βοηθά στην αφαίρεση των ερεθισμούς του δέρματος, όπως εξανθήματα.
3.Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.Το Μαύρο σαπούνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία των προβλημάτων σε όλους τους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένων των ξηρό και τραχύ, λιπαρά και μέτρια δέρματα.
4.Θεραπεία για τις δερματικές ασθένειες.Είναι πολύ ωφέλιμο για τη μείωση των ταλαιπωρίων που σχετίζονται με ασθένειες του δέρματος όπως η ψωρίαση και το έκζεμα
5.Βοηθά στην αφαίρεση του μακιγιάζ.Το Μαύρο σαπούνι βοηθά όχι μόνο τα προβλήματα του δέρματος με θεραπεία, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως ένα τέλειο καθαριστικό για την αφαίρεση μακιγιάζ. Αφαιρεί κάθε κομμάτι των χημικών ουσιών που μπορεί να χαλάσει το δέρμα και να βοηθήσει να γίνει καθαρό και φρέσκο.
6.Αντιγηραντική δράση για το δέρμα.Η τακτική χρήση του μαύρου σαπουνιού βοηθά στην αφαίρεση των γραμμών του προσώπου που είναι ως επί το πλείστον τα πρώτα σημάδια της γήρανσης. Έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την καθυστέρηση της γήρανσης του δέρματος.
7.Βοήθεια για το λιπαρό δέρμα.Η τακτική χρήση του μαύρου σαπουνιού βοηθά να καταργήσετε επιπλέον έλαια που αποτελούν κίνδυνο για το δέρμα. Είναι έτσι χρήσιμο στην πρόληψη του σχηματισμού που προκαλούν τα σπυράκια και άλλων προβλημάτων που συνδέονται με το λιπαρό δέρμα.
8.Χρήση για τα μαλλιά.Το Μαύρο σαπούνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό των μαλλιών. Μετά τον καθαρισμό χρησιμοποιήστε τακτικά conditioner για λαμπερά όμορφα μαλλιά